Yrittäjänä yksin, mutta hyvässä porukassa.

Tätä on tullut jo muutama vuosi pohdittua, mikä on se Minun tärkeä verkostoni mikä auttaa jaksamaan yrittäjyyden ne yksinäisetkin päivät, ja täytyy sanoa että yrittäjäkollegat on vuosien aikana muodostunut yhdeksi tärkeäksi asiaksi. Olen saanut ilon olla mukana Etelä-Pohjanmaan yrittäjien Nuorten yrittäjien verkostoryhmässä jo tovin, ja se pöhinä mikä siellä on, on kertakaikkisesti niin energiaa nostava että aina hymyillen kotiutuu ”palavereista”.

Syksyllä minut valittiin yhtenä uutena paikallisjärjestö Lappajärven Yrittäjien hallitukseen ja eilen hallituksen kokoontuessa ensimmäisen kerran sain varapuheenjohtajan sekä some-vastaavan saappaat täytettäviksi. Kiitos muulle hallitukselle, mukava on näihin hommiin tulla!

Viimevuoden lopulla tuo nuorten yrittäjien verkostoryhmä polkaisi kalenteriin ”After work”-illan. Ite raavin hetken päätäni että mikäs tämä nyt on, ajattelin avata sitä sinullekin, jos mietit mistä on kyse. Nuorten yrittäjien verkostoryhmä kehittelee toimintaa nimenomaan nuorille tai itsensä nuoriksi kokeville yrittäjille. Tämä on toimintaa ja tapahtumia missä on mahdollisuus verkostoitua, tavata samanhenkisiä yrittäjiä sekä viettää rentoa aikaa.
After work on nimensä mukaan työpäivän jälkeistä aikaa. Perjantai-iltana kokoonnutaan porukalla mukavaan pubiin missä paikasta riippuen pelataan biljardia, kuunnellaan irkkumusaa, turistaan asiasta ja etenkin asian vierestä, halukkaat ottaa sen tuopin tai kaksi (tästä on hyvä jatkaa iltaa mikäli menojalka vipattaa).

After work on itselleni se hetki kun istun kollegan kanssa saman pöydän ääressä, oli hän tuttu tai vieras, jaamme samat yrittäjyyden tuskat ja ilot. On mahtavaa kuulla tarkemmin mitä se toinen oikeastaan työkseen tekee ja tutustua paremminkin. Totta kai pöytiin hiipi politiikka mikä koskettaa yrittäjää ja viimepäivien tapahtumat joita ruodittiin hyvin syväluotaavasti humoristiseen sävyyn vakavaa politikointia leppoisasti vältellen. 😀
Tämä on siis sitä täydellistä aikaa kun nollaa pään ja viettää vain hauskaa uusien ja vanhojen tuttujen kanssa.

Nuortet yrittäjät niin valtakunnallisesti kuin maakunnallisestikin järjestävät monenlaista toimintaa yrittäjille, toivotan teidät kaikki kollegat tervetulleeksi seuraavan After Work-iltaan joka pidetään

Seinäjoella 26.1. klo 19 alkaen Irish pub Danny Boyssä.

Otathan mukaan sen nuorekkaan mielesi, hyvää (tai riittävän huonoa) huumoria sekä muutaman käyntikortin. Verkostoitumiselta ei voi välttyä. Maailman syrjä on pitkä eikä koskaan tiedä kenen apua voi tarvita, tai ketä voisit auttaa yrityksesi ja ammattitaitosi kautta.

Myös minut löydät sieltä. Tulet vaan rohkeasti sitä äänekkäästi nauravaa punapäätä moikkaamaan, saataisko vaikka uusia bisneskuvioita kehiteltyä, tai ainaki minun nauru tarttuu sinuunki. Minuun uppoaa paremmin ne huonot jutut ku fiinimmät. Semmonen mie oon. Kehnomman huumorin ystävä.

Nähdään!

-Piia Rajala