Moi, mie oon Pekko, Kipinäkodan uus kotakoira!
Minun kasvattajan kaveri kuuli että kotakoiran, noidan apurin ja melontakaverin paikka oli auki ja winkkasi asiasta emännälle ja tässä mie nyt oon! Mikä tsägä että löydettiin tuon Nykälännoidan kanssa toisemme.

Miehän olen vanhaa viikinkiläistä alkuperää oleva paimenkoira Ruotsista. Lyhyistä jaloista huolimatta olen aika ponteva ja ehtivä. Olisittapa näkemässä miten lujaa menen vaikka jalkoja on yhteensä vain 20cm.

Toivottavasti törmäillään just sinun kans Kipinäkodan tapahtumissa ja tulilla.
Tai en mie niistä tulista nii tiiä mutta makkara on hyvvä ja metsä on parasta mitä tiedän!

t. PeKko Peikkopoika Hämäläinen, niitä Ikaalisten hämäysläisiä.

p.s. on mulla virallinenki nimi, se on Nowinellan Oivallinen Aarrearkku, laatu suvuista tulevaisuuden töppöjalkainen paimen tähti!

#länsigöötanmaanpystykorva #göötti #karjapaimenaikojentakaa #pekkodog (instassa, ota seurantaan!)