Lähdin Kuusamoon töihin 7 viikkoa sitten. Raskas päätös mutta yrittäjän on yritettävä siellä missä asiakkaita on. Ja täällähän niitä on. Kotiin piti tulla 4 päivän päästä mutta suunnitelmathan voi aina muuttua..
Joskus pitää tehdä tiukkoja päätöksiä, tuntuu että koettellee koettellee niinku pohjosen tuiskut, sateet ja tuuli toisinaan haurastakin luontoa. Koti-ikävä on ollut hurja ja olen laskenut päiviä koska pääsen rakkaiden luokse.
Kyllähän minä kotiin palaankin, mutta maanantaina 6.2. kääntyy auton nokka kohti takaisin Kuusamoa ja palaan vielä 3 viikoksi tekemään tätä varmantulon sesonkityötä koirasafarioppaana.
Vuosi sitten luovuin koirista, rakkaasta harrastuksesta ja ammatista. Etelä-Pohjanmaan talvet eivät olleet suosiollisia koirasafariyrittjäälle. Kaikessa koti-ikävän tuskassakin tämä työ on mahdollistanu minulle sen unelman uudelleen elämisen, mistä luovuin. Koiravaljakoilla ajamisen ja asiakastyön kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Jokainen päivä on taatusti erilainen. Jokainen asiakasrymä on uutta odotusta täynnä. Wonderful wonderful merci merci yes yes dankevel dankevel.. melkoisen positiivinen työympäristö kaikkineen.

Vaikka olenkin kylmässä pohjolassa vielä tovin, Onnentupa avataan kyllä. Ovien avaukseen tulee pieni viivästymä, ja ne avataan kuukauden myöhemmin keskiviikkona 8.3. Samana iltana on kakkunäyttely. Tuttua huttua, tee kakku, ota 4 kaveria ja tulkaa syömää muiden tekemiä kakkuja ja antamaan muiden syödä teidän kakku. Ja ihan ilmaiseksi!

Onnentupaa voi kuitenkin koko helmikuun vuokrata yksityistilaisuuksiin 10€/tunti.
Kokouksia? Juhlia? Yritystilaisuuksia?
Kahvitukset ja ruokailut ja esimerkiksi jousiammunta onnistuu myös ihanien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hyvinvointivalmentaja Rajala on käytössänne verkossa, mm. Skypen välityksellä tehtävät valmennukset on ihan nykypäivää. Otahan yhteyttä jos on unettomuutta, ahdistusta, stressiä, tulevaisuus on sumun peitossa, tai tuntuu että tavoitteet karkaa ja tuntuu olevan saavuttamattomissa. Mie autan.

Teen valmennustyötä ja mm. aarrekarttailtoja täällä Kuusamossakin.

Aurinkoista loppuviikkoa täältä tuiskuisesta pohjolasta. Toivottavasti sielä kraatterijärvellä paistaa.

-Piia
0405954952