Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä.. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan. Äänimaljahoito on myös ihana hoitomuoto raskaanaoleville, koska hoito tavoittaa myös kohtukodissa asustavan sikiön. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Hoidossa kehon päälle asettuun maljaan napautetaan kevyesti iskimellä, jolloin ääni resonoi jokaisessa solussasi. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 %. Ääni etenee vedessä noin 1500 metriä sekunnissa, kun ilmassa ääni etenee vain noin 350 metriä sekunnissa. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto solutasolta alkaen.
Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: auditiivisesti eli kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatoomisesti. Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat myös verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen, lihasjännitysten helpottuminen.

Käytän äänimaljahoidossa käsin taottuja kulhoja, sekä heleä-äänistä Tingshaa.

Hoito kesää n.50minuuttia. Makaat vaatteet päällä viltin alla, rauhallisessa tilassa ja syvennyt kuuntelemaan ja tuntemaan maljojen uniikkia ääntä ja värähtelyä.

h. 35€/kerta (Vuoden 2017 loppuun asti!)

Meiltä myös kauniit lahjakortit vaikkapa pukinkonttiin!