Kraatterijärven Ihmeet 2018-03-07T11:01:29+00:00

Mikä ihmeen Kraatterijärven Ihmeet? Mikä se on?

Ehkä voisin kertoa mitä ”Ihmeet” minulle on.

Kraatterijärven Ihmeet on joukko ihmisiä, jotka ymmärtävät, että matkailua tehdään yhdessä. Nyt meitä on reilu 20 yritystä samassa molskahduksessa. Tämä on joukko ihmeellisiä yrittäjiä, jotka ymmärtävät, että joukossa on voima ja laatu. Tämä on se joukko matkailun saralla, missä kuulun johonkin yhteisöön, missä voin jakaa huolet ja onnistumiset, saan tärkeää vertaistukea, virtaa, rohkeaa ideointia, hyvää fiilistä ja alueen parhaat ammattilaiset yhteistyökumppaneikseni palvelemaan alueen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä on myös se yhteisö, joka saa meidät yrittäjät tutustumaan toisiimme. Tuntemaan toistemme tuotteet ja mielenlaadun, tutustumaan toisiimme hieman paremmin, jotta osaamme vastata Sinulle, asiakkaamme, parhaalla mahdollisella tavalla. Ei ole minun yritykseni huonoutta, jos juuri minä en osaa vastata sinun tarpeisiisi. On suorastaan hölmöyttä minulta yrittäjänä, jos en tiedä kuka osaisi.

Tämä on se sakki, millä kuljetaan messuilla ja viedään tämän uniikin alueen vetovoimaa ihmisten tietoon, jotta saataisiin ihmisiä liikkeelle, jotta joskus ehkä tapaisin myös Sinut. Taannoin olin messuilla mukana ja havahduin omasta keskustelustani potentiaalisen asiakkaan kanssa, kun toisen yrityksen ystävä-ihme kertoi, että ”Tuo Piia on se meidän Nykälännoita, sinun pitää siltä kysyä, se ossaa vastata sulle tuohon!”. Tämä on mahdollista vain kun tunnetaan toisemme ja mitä toiset tekee. 😉

Ihmeissä meitä on monen alan ammattilaisia lyönyt säkenöivät päänsä yhteen ja päättäneet, että tämä Suomen nuorin ja parhaiten tutkittu kraatterijärvi on vetovoimaisempi kuin olemme osanneet aikaisemmin kertoakaan. Täällä on jotain niin kosmista… kuinka tämän pukisi sanoiksi?

Meillä on järvi, joka on tullut avaruudesta ja taivaallista sakkia siinä ympärillä.

Kraatterijärven Ihmeet on alue suuren Lappajärven ympärillä: Lappajärvellä, Vimpelissä, Alajärvellä ja nähden kuntien naapurikunnissa. Tämä on alue, missä tapahtuu aktiivisesti ja niin matkailija kuin paikalla asujakin saa kokea alueen monimuotoiset palvelut ja tapahtumien tarjonnan. Yrittäjiä ihmeissä on niin majoituksen tarjoajia, tonttikauppias, ohjelmapalveluita, teatteria, viiniä, ravintoloita, keilausta, ratsastusta, golfia, pesäpalloa, matkamuistoja, kokemuksia, elämyksiä, laadukasta koulutusta ja arvokasta kuntien yhteistyötä.

Jos et tiedä mistä aloittaisit, olipa kyse lomasta, juhlista, kokouksesta, koulutuspaketista tai vaikkapa polttareista, soitappa vaikka minulle. Kerron mielelläni kuinka minä ja Kraatterijärven Ihmeet voisimme sinua auttaa!

Ihmeellisen helpoa. Täällä se on.

-Piia