Minä 2017-03-29T14:55:02+00:00

 

Minä se oon, Piia!

Minäpä minä, kukapa muukaan. Omanlainen luova ja herkkä nainen, joka on löytäny sieltä ihmisten kohtaamisesta vahvuutensa.

Mie oon Kittilästä maailmalle ponnistanu naurava ja salaa laulava punapää. Ensimmäiseen ammattiini, lasten-ohjaajaksi, opiskelin Ylitorniolla, sieltä muutto Espooseen ja suoraan töihin reippaana 19 vuotiaana, nuoruuden vahvoja siipiä kokeillen. Päiväkoteja kiersin lastenhoitajana ja lastentarhanopettajan sijaisuuksia tehdessä kunnes sain vakituisen viran. Aikaa pk seudulla vierähti semmonen 9v, löytyi pohojalaanen mies ja sitte alkoi lakeuksien kutsu kuulua.
Muutettiin Lappajärvelle v. 2008. Euroopan suurimman kraatterijärven äärelle ja perhe kasvoi pienellä suurella pojalla.
Työllistyminen ei täällä ollukkaan nii helppoa, niinpä lähdin taas opiskelemaan pariksi vuodeksi. Tälläkertaa luonto-ohjaajaksi, ja sitten perustinkin jo Kipinäkodan. Tämän ihanan ”lempilapseni” joka on vuosien aikana muuttunu ja kasvanu niinku hyvin ravitun lapsen pitääki. Meni vuosi-kaksi, ja löysin itseni uudelleen opiskelemasta. Luonto- ja Elämyspalveluiden tuottajana halusin lisätä ihmisten hyvinvointia, vähentää stressiä ja antaa elämyksiä. Nyt olin työntäny lusikkani 6 muun ihanan naisen kanssa 3Dream™-valmentaja koulutuksen soppaan ja huomasin opiskelevani syvällisemmin ihmismielen koukeroita, kiemuroita ja löysin uuden kirkkaan polun mitä minun kuuluu kulkea. Nämä opinnot olivat ihan omaa luokkaansa!
Tässä sitä ollaan. 3Dream™-valmentajan perus- ja masteropinnot suorittaneena (06/2015), ja saan tehdä unelmieni työtä. Kohdata ihmisiä ja saada vilpitöntä palautetta kuinka olen pystynyt auttamaan ihmisiä.
Monesti minulta kysytään mitä siis teen, olen alkanut vastaamaan että olen mielen personaltrainer. Olen se, joka on vierelläsi mukana kulkemassa muutoksen matkaa, ja tekemässä siitä helpompaa. Olipa kyse kivuista, pelosta, elämänhallinnasta, univaikeuksista, motivaation puutteesta, elämän ilon etsimisestä.. you name it. Työkalupakki on laaja, ja sieltä aina nousee asiakkaalle yksilöllisesti se työkalu mitä kulloinkin käytetään. Työssäni käytän myös paljon luonto-ohjaajan oppeja. Joskus löydetään itsemme jousiampumasta, tai lumikenkäilemästä, ja toisinaan istutaan sisällä takkatulen ääressä nenäliinapaketti sylissä.
Teen myös ”reissupäiviä” ja kuljen ympäri Suomen auttamassa ihmisiä. Jos sinulla herää siellä kauempana ajatus että kaveriporukalle olisi kiva järjestää hemmotteluilta, tai että työyhteisössä olisi tehokkuuden ja työhyvinvinvoinnin parantamisen varaa. ”Kilauta kaverille”.
Heräsipä nyt kysymys tai kaksi, rimpauta tai laita sähköpostia, rupatellaan lisää, kuinka minä voisin sinua / teitä auttaa.